Hyppää sisältöön

UUTTA!

Kannuslainen hyvinvointi valamennus

Valamennus käynnissä, emme ota tällä hetkellä lisää osallistujia.

Kannuslainen hyvinvointi valamennus on Kannuksen liikuntapalveluiden sekä hyvinvoiva aikuinen-hankkeen yhteistyössä kehitetty kokeileva verkkovalmennus.

Mielen ja kehon hyvinvointi kietoutuvat tiiviisti toisiinsa, valmennuksessa teemme hyvinvointia tukevia sekä kehittäviä harjoitteita. Keskitymme valmennuksessa erityisesti stressin hallintaan sekä lempeään liikuntaan. Valmentajamme ohjaavat matkaasi parempaan oloon kolmen viikon ajan.

Voit suorittaa valmennusta omassa tahdissa, sillä materiaalit jäävät käyttöösi kolmen viikon ajan valmennuksen päätyttyä. Valmennukseen sisältyy lyhyitä luentoja, lempeää liikuntaa, joogaa, pilatesta, ja muita hyvinvointia tukevia harjoitteita. Valmennus tapahtuu suljetussa Facebook ryhmässä, jossa voit omassa tahdissa katsoa luentoja tai tehdä harjoituksia. Osa ohjauksista kuvataan livenä, mutta kaikki materiaalit jäävät käyttöösi tallenteina ja voit palata niihin halutessasi myöhemmin.

Suoritettuasi maksun saat linkin sähköpostiisi, jota kautta saat lähetettyä liittymispyynnön valmennuksen ryhmään.

Voit suorittaa harjoitteita oman kuntosi mukaan ja valmennus sopii kaiken tasoisille. Emme ohjaa erikseen raskaana olevia tai juuri synnyttäneitä, mutta harjoitteita voit soveltaa itse. Valmennuksen tarkoitus on motivoida pienillä jutuilla ja lempeällä liikkeellä, joten hikiliikuntaa ei ole luvassa.

Valmennuksessa valmentajina toimivat : Liikuntapalveluilta Ada Helen ja Marianne Nivala sekä kannuslainen hyvinvointiyrittäjä Sirkka-Liisa Ypyä.

Lisätiedot:
ada.helen@kannus.fi / 040 6234 756

Hyvinvointi valmennus logo