Hyppää sisältöön

Vuoden ensimmäinen Ui Elämäsi Kuntoon -kampanja starttaa maaliskuussa!
Suomen Uimaliitto järjestää tänä vuonna kaksi Ui Elämäsi Kuntoon -kampanjaa, maaliskuussa ja lokakuussa. Maaliskuun kampanja-aika on 1.-31.3.2023 ja lokakuun 1.-31.10.2023.

Uimahallit kisaavat leikkimielisesti keskenään vesiliikuntaminuuteista ja uintimetreistä. Kampanjaan osallistuvat uimahallit jaetaan vuotuisen kävijämääränsä perusteella kolmeen sarjaan: pienet, keskisuuret ja suuret uimahallit. Vesiliikunnan harrastajat keräävät omat suorituksensa joko Ui Elämäsi Kuntoon -kännykkäsovellukseen tai paperiseen suorituskorttiin.

Kampanjakuukauden päätyttyä laskemme uimahallien ilmoittamat sekä Ui Elämäsi Kuntoon -sovellukseen kirjatut tulokset yhteen ja palkitsemme Speedon varustepaketilla yhdeksän aktiivisinta uimahallia, kolme kustakin sarjasta: eniten kilometrejä keränneet hallit, eniten vesiliikuntaminuutteja keränneet hallit sekä eniten kävijämäärään suhteutettuja osallistujia keränneet hallit. Lisäksi arvomme kampanjan aikana Sokos Hotelsin majoituslahjakortteja vesiliikkujien kesken.

Kampanjan tavoitteena on kerätä mahdollisimman paljon vesiliikuntaminuutteja (vesijumppa ja vesijuoksu) sekä uintimetrejä kampanjakuukauden aikana.

Kampanjaan osallistuvat uimahallit jaetaan vuotuisen kävijämääränsä perusteella kolmeen sarjaan: pienet, keskisuuret ja suuret uimahallit.

0 – 60 000 vuosikävijää (pienet)
60 001 – 160 000 vuosikävijää (keskisuuret)
yli 160 000 vuosikävijää (suuret)
Ennen kampanjan alku ilmoittautuneet uimahallit lisätään Ui Elämäsi Kuntoon -sovellukseen, jonka jälkeen osallistujat pääsevät kirjaamaan suorituksia myös älypuhelimella 1.3.2023 alkaen. Ui Elämäsi Kuntoon -sovellus on ladattavissa iOS App Storesta ja Google Play -kaupasta. Sovelluksen on tehnyt Coredo Oy.

Osallistua voi kahteen sarjaan:

1) Uinti: kirjataan uidut metrit (esim. 1800 m)

2) Vesijumppa ja vesijuoksu: kirjataan minuutteina täyttyneet puolituntiset (esim. 60 min)

Nämä suoritukset kirjataan päiväkohtaisesti Ui Elämäsi Kuntoon -sovellukseen tai paperiseen suorituskorttiin erikseen metreinä ja minuutteina. Kaikki kampanjaan osallistuvien liikkujien henkilökohtaiset suoritukset julkaistaan sovelluksessa. Jos nimeäsi ei saa julkaista, käy muuttamassa käyttäjätilin asetuksissa kohta ”Näytä nimi tulostaulukossa” passiiviseksi.

Ui Elämäsi Kuntoon -kampanjassa ei saa käyttää normaalien uintiliikuntavarusteiden lisäksi muita varusteita. Uintisarjassa normaaleja varusteita ovat uima-asu, uimalasit, uimalakki. Vesijumppa ja vesijuoksusarjassa lisäksi ohjattuun vesijumppaan kuuluvat välineet ja vesijuoksuvyö.

Kiellettyjä apuvälineitä ovat esimerkiksi räpylät ja käsivetoapuvälineet. Muilta osin on noudatettava uimahallikohtaisia uima-asusääntöjä.

Suorituksissa tulee noudattaa uimahallikohtaisia käyntirajoituksia, kuten uintiaikarajoitus, kuitenkin niin, että suorituskertoja voi tulla vain yksi (1) jokaisena kampanjan päivänä.

Lisätiedot: https://www.uielamasikuntoon.com/
https://www.uielamasikuntoon.com/osallistujille/

Sovellus jolla voit merkitä uituja metrejä ja tai vesiliikuttuja metrejä ympäri vuoden.

Mukana Kannuksen uimahalli KitinVapari

Ui elämäsi kuntoon sovellus. Kuvassa kolme uimapuvuissa olevaa henkilöä.