Hyppää sisältöön

Digi-Markun vastaanotto kirjastossa perjantaisin

Kannuksen kirjasto tarjoaa toukokuun alusta perjantaisin klo 10-12 säännöllistä, maksutonta digiopastusta. Kirjastovirkailija-projektityöntekijänä työskentelevä Markku Tilus opastaa niin digiongelmissa kuin puhelinpulmissakin. Digi-Markun vastaanotolle kannattaa ottaa oma laite mukaan, niin päästään heti pureutumaan ongelman ytimeen.

Digiopastus on osa kirjastojen normaalia palvelua. Tarve digituelle on huomattu niin asiakaspalvelussa kuin Eläkeliiton ja Soiten vertaisopastuksessa, jota Raija Ahonen on kerran kuukaudessa pitänyt Kannuksen kirjastossa. Tähän tarpeeseen vastataan nyt kirjastossa erityisesti perjantaisin ainakin syyskuulle saakka.

Markku Tiluksella on pitkä kokemus ja osaaminen erilaisista digilaitteista ja hän on perehtynyt myös kirjaston sähköisiin palveluihin. Kannattaa tulla rohkeasti kysymään, jos joku asia kirjaston palveluihin tai muihin digipalveluihin liittyen on mielen päällä.

Myös henkilökohtainen opastus on mahdollista. Digi-Markulle voi varata ajan kirjaston asiakaspalvelusta. Markun tavoittaa kirjaston asiakaspalvelun puhelimesta 044 4745 440 tai sähköpostilla markku-juhani.tilus@kannus.fi