Hyppää sisältöön

KanTo kansalaisopiston opinto-ohjelma ja ilmoittautuminen

Kaksi kannelta pöydällä.

Tiedote lv. 2021-2022

Tulevalle kansalaisopiston opintokaudelle 2021-2022 on todennäköisesti tiedossa koronan vuoksi useita nopeaa reagointia vaativia muutoksia käytännön asioissa. Tästä syystä opinto-opasta ei jaeta perinteisesti paperioppaana kotitalouksiin. Kurssitiedot ovat aina ajan tasalla sähköisessä muodossa osoitteessa https://www.opistopalvelut.fi/kannus/

Paperisen opinto-oppaan voi noutaa Kannuksen kaupunginvirastolta, Kannuksen kirjastosta, KitinVaparista, Toholammin kunnantalolta, Toholammin kirjastosta ja Sykäräisen kirjastosta pe 27.8.2021 alkaen. Mahdollisuuksien mukaan toimitamme oppaita jaettavaksi myös muihin paikkoihin. Tulostettava opinto-ohjelma löytyy www-sivuilta pdf-muodossa.

Kurssikokoontumisissa noudatamme kulloinkin voimassa olevia ohjeistuksia turvavälien, hygienian ym. varotoimenpiteiden osalta. Tarvittaessa järjestämme etäopetusta mahdollisuuksien mukaan. Kurssit alkavat pääsääntöisesti viikolla 37.

Kevätlukukauden 2021 keskeytyneiden kurssien opiskelijat saavat peruuntuneita kurssikertoja vastaavan hyvityksen syyslukukauden 2021 maksuihin. Hyvitys on opiskelijakohtainen, eikä etuutta voi siirtää toiselle henkilölle/perheenjäsenelle. Hyvitystä ei palauteta rahana. Hyvitys huomioidaan syyskauden laskutuksessa opiston toimesta. Oikeus hyvitykseen on voimassa 31.12.2021 saakka.

Lukuvuoden 2021-2022 opinto-ohjelma julkaistaan pe 27.8.2021 ja ilmoittautuminen avautuu klo 16 osoitteessa https://www.opistopalvelut.fi/kannus/ 

Puhelimitse ilmoittautumisia otetaan vastaan ma 30.8.2021 klo 10 alkaen.

Kursseille ilmoittautuminen ja opinto-ohjelma osoitteessa