Hyppää sisältöön

Uusi logo ja visuaalinen ilme Kannuksen kaupungille YritysKannukselle ja Kannuksen Vuokra-asunnoille

Kannuksen kaupunki on päivittänyt logonsa ja visuaalisen ilmeensä. Myös YritysKannus Oy sekä Kannuksen Vuokra-Asunnot Oy ottavat käyttöön uudet logot, jotka noudattavat kaupungin uusia graafisia ohjeita ja yhtenäistä ilmettä.

Kannuksen vanha logo on palvellut 17 vuotta. Uudistuksella haluttiin modernimpaa ja kevyempää ilmettä niin, että kaupungin tunnistettavuus ja slogan Juuret elämälle säilytetään. Olli Ilmanen Creamediasta päivitti logon toiveiden mukaisesti.

Logon symboliikka

Uudessa logossa on säilytetty vanhan ”joki & lehti”-perussymboliikka. K-kirjaimen turkoosi pystypalkki luo nyt sille tukevan selkärangan ja samalla jämäkkyyttä koko logoon.

Perusvärit ovat vihreä, hiukan muuttunut sininen sekä uusi ”Kannuksen turkoosi”. Sininen kuvastaa kaupungin läpi virtaavaa Lestijokea sekä Kannuksesta löytyvää aitoa suomalaisuutta. Vihreä symboloi kasvua, maanviljelystä ja puhdasta luontoa. Turkoosi tunnetaan viisauden, voiman ja suojeluksen symbolina. Se kuvastaa myös harmoniaa, kauneutta, terveyttä ja hyvää oloa.

Käyttöön vaiheittain, uudet nettisivut vuodenvaihteeseen mennessä

Uusi logo ja visuaalinen ilme otetaan käyttöön syyskuusta alkaen sitä mukaa kuin uutta materiaalia tehdään ja sivustoja päivitetään. Verkkosivuilla uusi ilme näkyy ensin YritysKannus Oy:n uusilla sivuilla www.yrityskannus.fi  Ne julkaistaan syksyn aikana. Kannuksen kaupungin verkkosivut www.kannus.fi uusitaan vuoden 2023 loppuun mennessä.