Hyppää sisältöön

Etäjumppa

Etäjumppaan liittymisen tarvitset älylaitteen (puhelin , tabletti, tietokone).

Välineinä vaihdellen eri jumpissa käsipainot, kahvakuula mutta voit tehdä myös ilman välineitä tai käyttää kotoa löytyviä välineitä. Esimerkiksi vesipulloja. Tarvitset myös hieman tilaa liikkumiseen sekä jumppamaton tai jonkin pehmeän alustan (matto) istuen/maaten tehtäviin liikkeisiin. Pääsääntöisesti seisten tehtävät liikkeet kannattaa tehdä lattialla.

Jos sinulla on ongelmia liittymisen kanssa ota yhteys liikunta@kannus.fi tai kahvion numeroon 044 4745 450 (vastaamme aukioloaikojen puitteissa)

Tilaa etäjumpat verkkokaupasta

Etäjumppa

Etäjumpat ovat 30 minuutin mittaisia eri teemoilla olevia liveohjauksia ohjaajan johdolla. Teemoina ovat muun muassa kehonhuolto, käsipainot, kahvakuula sekä kuntopiiri. Jumppaaminen onnistuu myös ilman välineitä. Kotona tarvitse tilaa sekä pehmeän alustan matto/jumppamatto. Jumppaaminen seisten kannattaa kuitenkin tehdä lattialla. Liittymiseen tarvitset älylaitteen (tabletti/puhelin/tietokone). Etäjumpat tilataan verkkokaupasta maksamalla osallistumismaksu. Osallistumismaksulla saat liittymisoikeuden tietyn aikavälin kaikkiin etäjumppiin. Liittyminen tapahtuu sähköpostilla, jonne kutsu jumpasta tulee.

Jos etäjumppiin liittyminen tuottaa ongelmia autamme mielellämme.

044 4745 453/ Marianne Nivala

044 4745 456/ Teemu Wirkkala

040 6892857/Petri Mäki-Korvela