Hyppää sisältöön

Kannuksen kaupungin seniorikortti vuodelle 2022

Kannuksen kaupunki ottaa kokeiluun osana Liikunnallisen elämäntavan kehittämiseen saatua rahoitusta Aluehallintovirastolta hanketoiminnan toteutuksessa (Hyvinvoiva aikuinen) seniorikortin vuodelle 2022. Tarkoitus on lisätä ja kannustaa omaehtoiseen liikkumiseen.

Seniorikortti tuli myyntiin tiistaina 4.1.2022 ja niitä myydään 31.10.2022 saakka. Kortti on voimassa vuoden ostopäivästä.

Kannuksen kaupungissa asuvat yli 65 -vuotiaat voivat ostaa uintiin ja kuntosalin käyttöön rajattuina aikoina oikeuttavan seniorikortin hintaan 50 €/vuosi. Kortti on henkilökohtainen ja sen voi ostaa sinä vuonna, kun täyttää 65-vuotta. Korttia ei voi hyödyntään ohjatun toiminna kurssimaksuihin.

Kortin ostaminen tapahtuu KitinVaparin kassalla henkilökorttia näyttämällä. Ostamisen jälkeen kulku tapahtuu kassan kautta asiakaskorttia näyttämällä, johon seniorioikeus on ladattu. Kokeiluvuoden aikana seniorikortin ostavilta kysytään anonyymisti käyttökokemuksia, joista laaditaan yhteenveto jatkon suunnittelua varten.

Kortti oikeuttaa pääsyyn 

KitinVaparin kuntosalille                               

  • ma-pe klo 5.00 – 15.00 välisenä aikana. Kellonaika on viimeisin sisäänkirjautumisajankohta. Kulkunapin ostavat pääsevät klo 5.00 alaken ja ilman nappia kassan aukioloaikojen puitteissa.
  • la-su klo kulkunapin ostavat pääsevät klo 5.00-22.00, ilman nappia aukioloaikojen puitteissa.
  • Kuntosalin olessa suljettuna muilta ohjatun toiminnna vuoksi myös seniorikorttilaisten pääsy on evätty. Varatut vuorot näet tilainfo.kannus.fi osa vuoroista avoimia muille osa suljettu kokonaan muilta. Linkki avautuu uudelle välilehdelle.

KitinVaparin uimahalliin

  • ma-pe klo 14.00-15.00 välisenä aikana. Kellonaika on viimeisin sisäänkirjautumisajankohta.
  • la-su aukioloaikojen puitteissa
  • aamu-uinteihin
  • Varatut uimahalli vuorot voivat rajoittaa altaiden käyttöä. Varatut vuorot näet tilainfo.kannus.fi linkki avautuu uudelle välilehdelle

Yli 75 -vuotiaille seniorikortti on maksuton samoilla säädöksillä, kuin yllä.