Hyppää sisältöön

Kannuksen kaupungin seniorikortti vuodelle 2023. Myydään vain kannuslaisille.

Kannuksen kaupunki ottaa kokeiluun osana Liikunnallisen elämäntavan kehittämiseen vielä toiseksi vuodeksi seniorikortin.

Seniorikortti tulee uudelleen myyntiin maanantaina 2.1.2023 ja niitä myydään 31.10.2023 saakka. Kortti on voimassa vuoden ostopäivästä.

Kannuksen kaupungissa asuvat yli 65 -vuotiaat voivat ostaa uintiin ja kuntosalin käyttöön rajattuina aikoina oikeuttavan seniorikortin hintaan 60 €/vuosi. Kortti on henkilökohtainen ja sen voi ostaa sinä vuonna, kun täyttää 65-vuotta. Korttia ei voi hyödyntää ohjatun toiminnan kurssimaksuihin. Kortin saa ostaa sinä vuonna kun täyttää 65-vuotta / 75-vuotta.

Kortin ostaminen tapahtuu KitinVaparin kassalla henkilökorttia näyttämällä. Ostamisen jälkeen kulku tapahtuu kassan kautta asiakaskorttia näyttämällä, johon seniorioikeus on ladattu. Kokeiluvuoden aikana seniorikortin ostavilta kysytään anonyymisti käyttökokemuksia, joista laaditaan yhteenveto jatkon suunnittelua varten.

Muita mahdollisia kuluja:

Asiakaskortin ostomainen ensimmäisellä kerralla 5€ (pantillinen) Voidaan ladata jo olemassa olevalle KitinVaparin asiakaskortille.

Kuntosalin kulkulätkä 17€ (10€ pantti). Mahdollistaa kulku kuntosalin takaovesta klo 5-15 sekä viikonloppuisin klo 5-22. Lätkä on henkilökohtainen.

Kortti oikeuttaa pääsyyn 

KitinVaparin kuntosalille                               

  • ma-pe klo 5.00 – 15.00 välisenä aikana. Kellonaika on viimeisin sisäänkirjautumisajankohta. Kulkunapin ostavat pääsevät klo 5.00 alkaen ja ilman nappia kassan aukioloaikojen puitteissa.
  • la-su klo kulkunapin ostavat pääsevät klo 5.00-22.00, ilman nappia aukioloaikojen puitteissa.
  • Kuntosalin ollessa suljettuna muilta ohjatun toiminnan vuoksi myös seniorikorttilaisten pääsy on evätty. Varatut vuorot näet tilainfo.kannus.fi osa vuoroista avoimia muille osa suljettu kokonaan muilta. Linkki avautuu uudelle välilehdelle.

KitinVaparin uimahalliin

  • ma-pe klo 14.00-15.00 välisenä aikana. Kellonaika on viimeisin sisäänkirjautumisajankohta.
  • la-su aukioloaikojen puitteissa
  • aamu-uinteihin
  • Varatut uimahalli vuorot voivat rajoittaa altaiden käyttöä. Varatut vuorot näet tilainfo.kannus.fi linkki avautuu uudelle välilehdelle

Yli 75 -vuotiaille seniorikortti on maksuton samoilla säädöksillä, kuin yllä.