Hyppää sisältöön

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tulee tehdä ensisijaisesti internetissä

https://www.opistopalvelut.fi/kannus/

Mikäli se ei onnistu, niin puhelimitse numeroon 044 4745 244 tai sähköpostite kansalaisopisto@kannus.fi

Kaikille kursseille pitää ilmoittautua ennakkoon!

Näet heti kun olet ilmoittautunut, saitko paikan / varasijan.

Ilmoita toimiva sähköpostiosoitteesi, niin saat vahvistuksen. Muista lukea ilmoittautumisohjeet ja hyväksyä ehdot. Linkki on suojattu ja avoinna ympäri vuorokauden.

Mikäli perustellusta syystä osallistut vain joko syys- tai kevätkaudelle, valitse Maksutapa-pudotusvalikosta ko. vaihtoehto.

Internetissä ilmoittautumisen yhteydessä kurssimaksut on mahdollista maksaa heti verkkomaksuna (Paytrail, ePassi ja Smartum). Opintosetelialennusta emme valitettavasti voi huomioida verkkomaksussa.

Mikäli et voi / halua maksaa verkkomaksuna, lähetämme sinulle myöhemmin maksulinkin sähköpostiisi tai perinteisen laskun. Mobiilimaksut eivät ole käytössä ePassilla ja Smartumilla maksaessa, vaan verkkomaksu tehdään heti ilmoittautumisen yhteydessä verkkosivuilla.

Pitkillä koko opintokauden kestävillä kursseilla on niiden alkaessa mahdollisuus yhteen maksuttomaan tutustumiskertaan. Peruutus tulee tehdä toimistolle ennen seuraavaa kokoontumiskertaa!

Lyhytkursseilla ilmoittautuminen on sitova. Peruutus tulee tehdä ilmoittautumisajan puitteissa hyvissä ajoin ennen kurssin alkamista. Kaikista peruuttamattomista kurssipaikoista laskutetaan kurssimaksu. 

Kurssien alkamisen edellytyksenä on, että ilmoittautuneita on riittävästi (vähintään 7 hlöä). Kurssin kohdalla ilmoitettu kurssimaksu käsittää koko lukuvuoden tai lyhyemmissä kursseissa koko kurssin. Kurssimaksut laskutetaan joko lähettämällä maksulinkki kurssilaisen sähköpostiin tai perinteisellä laskulla. Maksamattomat kurssimaksut menevät perintään.

Kurssin tai opetuskerran muutoksista / peruuntumisesta ilmoitetaan kurssilaisille ensisijaisesti sähköpostilla tai tekstiviestillä. Opinto-ohjelman muutoksista ja lisäyksistä tiedotetaan internetissä kansalaisopiston sivuilla. Seuraa ilmoittelua! 

Opintoseteliin oikeutettu kurssilainen saa 15 euron alennuksen yhden vapaavalintaisen kurssin kurssimaksusta.

Opintoseteliin oikeutettuja henkilöitä ovat:

  1. Työttömät (todistettava)
  2. Maahanmuuttajat (todistettava)
  3. Eläkkeellä olevat henkilöt (todistettava)

Mikäli anot opintoseteliä, valitse Opintosetelianomus-pudotusvalikosta itseäsi koskeva vaihtoehto. Alennusta ei saa automaattisesti ilman erillistä anomista tai mainintaa toimistolle ilmoittautumisen yhteydessä.

Kansalaisopiston toimisto: puh. 044-4745 244 ja sähköposti kansalaisopisto@kannus.fi