Hyppää sisältöön

KanTo kansalaisopiston ajankohtaista:

Tiedote 22.8.2022


KanTo kansalaisopiston opinto-oppaan 2022-2023 kansilehti
KanTo kansalaisopiston opinto-oppaan 2022-2023 kansilehti

Tiedote lv. 2022-2023

Tulevalle kansalaisopiston opintokaudelle 2022-2023 saattaa tulla vielä koronan vuoksi useita nopeaa reagointia vaativia muutoksia käytännön asioissa. Opinto-opasta ei jaeta paperioppaana kotitalouksiin. Kurssitiedot ovat aina ajan tasalla sähköisessä muodossa osoitteessa https://www.opistopalvelut.fi/kannus/

Paperisen opinto-oppaan voi noutaa Kannuksen kaupunginvirastolta, Kannuksen kirjastosta, KitinVaparista, Toholammin kunnantalolta, Toholammin kirjastosta ja Sykäräisen kirjastosta pe 26.8.2022 alkaen. 
Mahdollisuuksien mukaan toimitamme oppaita jaettavaksi myös muihin paikkoihin. Tulostettava opinto-ohjelma löytyy tuolloin myös www-sivuilta pdf-muodossa.

Kurssikokoontumisissa noudatamme kulloinkin voimassa olevia ohjeistuksia turvavälien, hygienian ym. varotoimenpiteiden osalta. Tarvittaessa järjestämme etäopetusta mahdollisuuksien mukaan. Kurssit alkavat pääsääntöisesti viikolla 37.

Lukuvuoden 2022-2023 opinto-ohjelma julkaistaan pe 26.8.2022 ja ilmoittautuminen avautuu klo 16 osoitteessa https://www.opistopalvelut.fi/kannus/ linkki avautuu uudelle välilehdelle

Puhelimitse ilmoittautumisia otetaan vastaan ma 29.8.2022 klo 10 alkaen.

Kursseille ilmoittautuminen ja opinto-ohjelma osoitteessa

ja on tulostettavissa tästä linkistä (linkki avautuu uudelle välilehdelle).

ePassi ja Smartum

Internetissä ilmoittautumisen yhteydessä kansalaisopiston kurssimaksut on mahdollista maksaa heti verkkomaksuna ePassilla tai Smartumilla. Opintosetelialennusta emme valitettavasti voi huomioida verkkomaksussa. Mikäli et voi/halua maksaa verkkomaksuna, lähetämme sinulle myöhemmin maksulinkin sähköpostiisi tai perinteisen laskun. Mobiilimaksut eivät ole käytössä ePassilla ja Smartumilla maksaessa, vaan verkkomaksu tehdään heti ilmoittautumisen yhteydessä verkkosivuilla.