Hyppää sisältöön
Iso navetta, kesä, sininen taivas, opastaulu Info - Maaseutuopisto, Koivukartano, Verstas, Päärakennus, hallinto ja ruokala, Asuntolat, Opetus, Kennel.

Muuta koulutusta Kannuksessa

KanTo kansalaisopisto

Kannuksen ja Toholammin kansalaisopisto tarjoaa kaikenikäisille mahdollisuuden kehittää itseään ja harrastaa. Tarjolla on musiikkia, taideaineita, käden taitoja, tanssia, kieliä, tietotekniikkaa sekä liikuntaa.
Lisätietoja kansalaisopiston sivuilta

Keski-Pohjanmaan kesäyliopisto

Kesäyliopisto järjestää avointa korkeakouluopetusta, täydennyskoulutusta, abi- ja lukiolaiskursseja sekä muuta sivistyksellisiin osaamistarpeisiin vastaavaa koulutusta. Kesäyliopiston koulutus on avointa kaikille iästä ja aikaisemmasta koulutuksesta riippumatta. Lisätietoja kesäyliopiston sivuilta (linkki avautuu uuteen välilehteen)

Keski-Pohjanmaan konservatorio

Kannus on konservatorion jäsenkunta. Keski-Pohjanmaan konservatoriota ylläpitää kannatusyhdistys. Konservatorio järjestää taiteen perusopetuksen musiikin laajaa oppimäärää. Opintovaihtoehtoja on muskarista ammattiin johtaviin opintoihin. Lisätietoa konservatorion sivuilta (linkki avautuu uuteen välilehteen)

Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymän Kannuksen toimipiste

Kpedu tarjoaa toisen asteen ammatillista koulutusta Keski-Pohjanmaalla ja myös Kannuksessa. Kannuksen toimipiste kouluttaa muassa maa- ja metsätalouteen sekä kennelalalle. Lisätietoja Kpedun sivuilta (linkki avautuu uuteen välilehteen)

Korkeakouluopintoja Keski-Pohjanmaalla

Kokkolan yliopistokeskus Chydenius

Kolmen yliopiston koulutustarjontaa Keski-Pohjanmaalla. Lisätietoja yliopistokeskus Chydeniuksen sivuilta (linkki avautuu uuteen ikkunaan)

Centria-ammattikorkeakoulu

Korkeakoulutason opetusta Keski-Pohjanmaalla. Lisätietoja Centria-ammattikorkeakoulun sivuilta (linkki avautuu uuteen ikkunaan)