Hyppää sisältöön

Koulun kerhotoiminta

Kerhoista lisätietoa Wilmasta ja koordinaattorilta.

Koulun kerhotoiminta on oppilaille vapaaehtoista harrastustoimintaa. Kerhotoiminta on joustavaa, lapsilähtöistä, pitkäjänteistä ja tarjoaa lapselle mahdollisuuden uusien elämysten kokemiseen. Toiminnalla luodaan perustaa säännölliselle harrastamiselle, hyville sosiaalisille suhteille sekä tuetaan koulun ja kodin välistä yhteistyötä ja kasvatustehtävää.

Kerhotoimintaan sisältyy lukuvuosikerhoja sekä lyhyempiä, täsmäkerhoja. Kerhotoiminta on lapselle maksutonta. Lukuvuonna 2022–2023 Kannuksessa pyöri lähes 40 harrastekerhoa tai -ryhmää Kannusta harrastamaan -toiminnan alla.

Kannusta harrastamaan lukuvuonna 2023–2024

Harrastamisen Suomen mallin mukainen Kannusta harrastamaan -toiminta jatkuu lukuvuonna 2023-2024. Toiminnan ideana on mahdollistaa kaikille 1.-9. luokkien oppilaille mieluisa ja maksuton harrastus koulupäivän yhteydessä.

Harrastusryhmiä tullaan järjestämään kaikilla kouluilla koko lukuvuoden ajan. Harrastusten toimijoina ovat paikalliset yhdistykset, yritykset, seurat ja seurakunta sekä koulujen opettajat ja muu henkilökunta.

Harrastuslukujärjestys valmistuu elokuun aikana. Sen jälkeen aukeavat ilmoittautumiset. Harrastukset alkavat syyskuussa viikolla 36.

Uudet toimijat tervetulleita!

Ota yhteyttä harrastuskoordinaattori Elina Huttuseen, mikäli seurallanne, yhdistyksellänne tms. on kiinnostusta ohjata harrastusryhmiä. Vinkkejä mahdollisista toimijoista Elina ottaa mielellään vastaan.

Viime vuonna tehdyn tehdyn kyselyn mukaan oppilaat toivovat erityisesti musiikkiin liittyviä kerhoja, eläinkerhoja, kokkikerhoja, näytelmäkerhoja sekä erilaiset liikuntaan liittyviä kerhoja.

Elina Huttunen
Harrastuskoordinaattori
p. 040-6197375