Hyppää sisältöön

Koulun kerhotoiminta

Kerhoista lisätietoa Wilmasta ja koordinaattorilta.

Koulun kerhotoiminta on oppilaille vapaaehtoista harrastustoimintaa. Kerhotoiminta on joustavaa, lapsilähtöistä, pitkäjänteistä ja tarjoaa lapselle mahdollisuuden uusien elämysten kokemiseen. Toiminnalla luodaan perustaa säännölliselle harrastamiselle, hyville sosiaalisille suhteille sekä tuetaan koulun ja kodin välistä yhteistyötä ja kasvatustehtävää. Kerhotoimintaan sisältyy lukuvuosikerhoja sekä lyhyempiä, täsmäkerhoja. Kerhotoiminta on lapselle maksutonta. 

Syksyllä käynnistynyt jo lähes 40 kerhoa ja harrasteryhmää

Koulujen harrastus- ja kerhotoiminta on päässyt hyvään vauhtiin syksyn osalta. Toiminnan mahdollistaa Kannusta harrastamaan hanke (Harrastamisen Suomen malli) ja se toteutetaan yhdessä paikallisten yhdistysten, seurojen, yritysten, seurakunnan, yksityishenkilöiden ja koulujen opettajien sekä henkilökunnan kanssa. Kerhot ja harrastusryhmät jatkuvat koko syyslukukauden.

Harrastamisen Suomen malli on antanut monelle lapselle ja nuorelle mahdollisuuden kokeilla uutta harrastusta ja osallistua maksuttomaan, matalankynnyksen harrastustoimintaan.

Vielä mahtuu mukaan, kysy!

Tällä hetkellä Kannuksessa on kerhoja tai harrastusryhmiä lähes 40. Osa kerhoista on täynnä mutta useimpiin kerhoihin pääsee vielä mukaan. Yläkoululaisten harrastusryhmissä on hyvin tilaa.

Lisätietoja saat harrastuskoordinaattori Elina Huttuselta. Hänelle voi myös vinkata harrastustoiveita
ja mahdollisia harrastusten toimijoita. Ota yhteyttä Wilman kautta tai puhelimitse.

Yhteistyöterveisin

Elina Huttunen
Harrastuskoordinaattori
p. 040-6197375